Красотата може да е без възраст: съветите на д-р Денкова

Всяка жена си спомня годините, в които красотата й е била лесно постижима - иначе казано годините на младостта. Спомня си хубавата кожа и тяло, което е имала. Много от жените след определена възраст, дори и не допускат, че все още могат да са привлекателни и че грижата за кожата е за цял живот, независимо дали си на 15, 20, 40 или 140. Съществуват някои страхотни методи и мерки, за които д-р Радина Денкова от клиника Aesthe Clinic ще ни разкаже и ще ни посъветва как да сме прекрасни и да приемаме всяка възраст без страх.

Това ще се случи на една специална вечер, посветена на дамите - на 20 февурари 2018 г. от 17 ч в Бистро Крафт.

 

Вход за събитието: 20 лв без ДДС.

Повече за събитието и регистрации: https://www.facebook.com/events/1704073943010936/

Д-р Радина Денкова за себе си:

Аз съм лекар дерматолог. Работя с пациенти, които имат дерматологичен проблем или биха искали да се противопоставят на първите признаци на стареене, появата на бръчки и отпускането на тъканите. Преди повече от 10 години когато започнах да се занимавам с естетика, като повечето ми колеги по онова време работех основно върху определен проблем от лицето на своите пациенти, който те не харесваха или искаха да променят. Тогава и аз като всички останали запълвах назолабиални бръчки с Филъри, релаксирах динамични зони с ботулинов токсин или пък придавах обем на устни. Използвах различни техники и продукти. Постигах добри резултати и повечето ми пациенти бяха доволни. Имах усещането, че малко не ми достига, че има нещо по-голямо отвъд обикновеното попълване на бръчки, че за връщането на младежкия вид и свежест е необходимо още! Задълбочих изучаването на лицевите структури, познанията си по анатомия, опитвах нови техники, пътувах да се уча от най-добрите в света. В един момент открих за себе си, че това, което трябва да предложа на моите пациенти е цялостно решение за възстановяването на лицата им. Вследствие натрупаният опит и знания, аз създадох своя методология за неоперативно моделиране на лицето, резултат от опита и знанията ми. Когато започнах да я прилагам стъпка по стъпка, видях, че моите пациенти са доволни и наблюдават реални резултати на промяна. Това ми даде кураж и сили да продължа. Дава ми ежедневно възможност да помагамам на хиляди жени да изглеждат привлекателни, млади, да имат самочувствие и да харесват себе си! Не знам дали имам мисия, но определено това, което ме прави щастлива и това, на което отдавам живота си е да създавам красота!

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: