Майкъл Б. Джордан е наддал близо 10 кг, за да играе злодей в "Черната пантера"

Майкъл Б. Джордан беше в перфектна форма, докато участваше в хитовия филм “Крийд: Сърце на шампион”, но сега се изявява в друга светлина и в друга физическа форма. Той е супер злодей в премиерния “Черната пантера” , а неговият филмов герой е голяяям. За целта са му трябвали допълнителни около 10 кг над нормалното му тегло, за да пасне визуално на образа.

 

Тази задача не е от най-лесните, въпреки, че мнозинството са убедени, че свалянето на килограми е далеч по-трудно от качването. Може и да са прави. В случая с актьора му е била необходима допълнителна помощ, за да се впише в образа на героя и по отношение на физическите показатели. Затова е наел популярния сред холивудските звезди треньор и диетолог Кори Калет.

Съвместната им работа води дотам, че Джордан качва даже повече от необходимото и затова продуцентите на филма са помолили Кори да намали натоварването и да спре наддаването на маса при Джордан. В един момент актьорът почти не се побирал в костюма на Джони Сторм.

Треньорът Кори всъщност видял само снимка от комикс, за да се ориентира първоначално какъв образ ще трябва да изгради. “Изглеждаше огромен”, оправдава се Кори.

След като преминал на по-премерен режим на хранене и тренировки, в крайна сметка Джордан се е побрал в костюма и е свалил част от качените килограми. И все пак спрямо предишната му роля разликата е осезаема. Дано пнеговите фенове, които го помнят от “Крийд” го харесат и в този вид. 

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: