Миглена Узунова-Цекова е новият председател на УС на Българска асоциация за управление на хора

Миглена Узунова-Цекова бе избрана за председател на новия Управителен съвет на Българска асоциация за управление на хорана провелата се на 5 март 2019 г. първа среща на управляващия орган. Госпожа Узунова получи доверие от общността на ЧР специалистите, където членува почти от създаването й, а от 2009 г. е член на УС и е член на Комисията по Сертифициране към Асоциацията.

Миглена е Старши директор Човешки ресурси и член на Лидерския екип на А1 България, като от началото на 2019 г. под нейно ръководство преминава и администрацията на компанията. Работи в сферата на човешките ресурси от 20 години, като последните 12 години ръководи цялостната дейност по управление на хора в телекомуникационната компания. 

 

Завършила е магистратура по „Английска  филология” в Софийския университет със специализация „Масови  комуникации"  и MBA  програма  към Erasmus   University,    Rotterdam, The    Netherlands.  Специализирала  е „Стратегическо управление на човешките ресурси“ към School of Industrial and Labor Relations,  Cornell  University, New  York, USA. Наскоро завършва коучинг програма на Columbia Business School, New York, USA. 

Носител е на приза „HR мениджър на годината“ на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора за 2016 г.

За мен е чест да поема тази отговорност и се ангажирам да оправдая доверието, което колегите ми гласуваха! Убедена съм, че заедно с останалите членове на Управителния съвет ще изградим успешен екип, с който ще работим в посока популяризиране на HR професията и издигане на имиджа й сред бизнес лидерите. Заедно имаме успешен опит и полезни практики, които ще споделяме с колегите си. Лично аз вярвам в силата на знанието и ще работя за подпомагане на младите специалисти, които практикуват професията ни. Асоциацията е и ще бъде общност на професионалисти, които заслужават да бъдат разпознаваеми чрез приноса си както за гилдията, така и за обществото. Новият Управителен съвет ще работи за подобряване на взаимодействието на Асоциацията с държавни институции, неправителствени и професионални организации чрез съвместни инициативи и общи цели.“, сподели г-жа Узунова.

 

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: