Миклос Шмит поема ръководството на Cargotec България

Финландската компания Cargotec обяви назначението на Миклос Шмит като новия ръководител и управител на центъра за бизнес услуги в България.

“Радвам се, че ще се присъединя към екипа на Cargotec България. Най-много ме мотивира възможността с работата ни в Cargotec Business Services да създаваме и налагаме стандарти в индустрията. Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor, създават всеобщо признати уреди и услуги за транспорт на тежки товари, а нашата роля е в разработването на глобални процеси, които осигуряват безпроблемното опериране на Cargotec. Нашето най-голямо желание е да създаваме устойчиви решения за едно по-добро ежедневие,” коментира Шмит.

 

Шмит има над 20 години опит в най-различни индустрии, но най-вече в управлението на бизнес центрове и центрове за споделени услуги. Преди да се присъедини към Cargotec той заема позицията на директор “Глобални споделени услуги” в Colfax, американо-скандинавска компания в Унгария. По-рано Шмит трупа опит на ръководни позиции в IBM и Diageo в Германия, САЩ и Азия.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: