Кофас има нов управител за България

Новият управител на Кофас България е Пламен Димитров, който заема позицията от 30 септември 2019 г.

Той ще управлява операциите на компанията в страната ни, като по този начин ще допринесе за продължаването на консолидацията на бизнеса. Като управител той ще работи в тясно сътрудничество с местния екип за постигане на бизнес целите на групата, както и за поддържане на лидерската позиция на Кофас на българския пазар.

 

Пламен Димитров има богат опит в областта на финансите и мениджмънта. Преди да се присъедини към Кофас България, той заема позицията директор на корпоративен отдел в Райфайзенбанк (България) ЕАД в продължение на 4 години, след няколко поредни повишения. Димитров е възпитаник на Университета за национално и световно стопанство в София и понастоящем следва за MBA в Cotrugli Business School.

„За мен е голяма чест да се присъединя към Кофас и в същото време с нетърпение очаквам предстоящите предизвикателства и възможности. Ще работя с експертите на Кофас за укрепване и развитие на локалните операции и за изграждане на дългосрочни партньорства с нашите клиенти“, заяви Пламен Димитров, управителят на Кофас България. 

„Богатият опит на Пламен във финансовата сфера ще бъде от съществено значение за успеха на Кофас България. Убеден съм, че неговото управление ще осигури силни пазарни позиции, което ще позволи да се ускори бъдещият ни растеж“, заяви Еуджен Аническу, управител заРумъния и България.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: