БАКБ - Най-зелена банка 2020
Българо-американска кредитна банка бе отличена с приза “Най-зелена банка на България” за 2020 г. в 10-тото юбилейно издание на конкурса
на b2b Media „Най-зелените компании на България“. Наградата, която БАКБ получава за 4-ти път, бе връчена на официална церемония на 1 октомври в Networking Premium|Coworking Space, София.

В надпреварата, известна като “зелените Оскари”, участват компании, опериращи в България, които имат амбициите да подобряват екологичните си показатели, прилагайки устойчиви политики и реализиращи природосъобразни проекти. Техните постижения се оценяват по 9 основни критерия, между които устойчиви инвестиции и зелени практики.

Призът в категория „Банков сектор“ бе връчен на БАКБ за създаването на „зелени продукти“ и прилагането на устойчиви зелени политики, които имат благоприятен ефект върху околната среда. Щастливи сме да бъдем активна част от глобалната промяна, свързана с ново отношение към околната среда.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: