За първи път най-силният форум за Employer Branding – "Битката за талантите" ще се проведе онлайн

Водещи експерти разкриват най-ефективните стратегии за изграждане на работодателска марка в турбулентни времена като 2020.

На 15-и декември 2020 ще се проведе четвъртото поред, но първо онлайн издание на най-силното събитие в областта на Employer Branding: Битката за талантите 2020. Утвърдени експерти в областта ще представят най-ефективните комуникационни стратегии за привличане и задържане на талантите.

 

Не само, че 2020 донесе много промени на работното място, но тази година ще остане в историята и с новите начини за правене на бизнес, за изграждане на успешна работодателска марка и за управление на талантите. Форумът тази година ще постави акцент върху новите подходи и ще разшири и допълни темите от предишните издания с различни подходи и нестандартни гледни точки.

На предстоящия форум експертите от индустрията ще споделят добри практики за брандинг на работодателите, а представителите на агенциите, които ги представляват ще говорят за това, как организират комуникационни кампании и как изграждат имиджа на компаниите. Събитието ще предостави чудесна възможност за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

За първи път най-силният форум за Employer Branding – "Битката за талантите" ще се проведе онлайн

В това издание на събитието ще бъде представено специално проучване за нагласите на HR-специалистите и талантите в България, представено от международната компания Neticle. 

Сред темите на събитието ще са:

Стратегиите на големите работодатели в България в турбулентни времена при изграждането на марка и привличането на таланти.

Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding?

Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха?

Има ли връзка между работодателската марка и развитието на умения у служителите?

Как да стимулираме мениджмънт, който задържа, вместо да отблъсква талантите?

За четвърта поредна година „Битката за талантите“ кани всеки, който има интерес към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията да стане част от събитието.

Събитието предоставя чудесна възможност за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики в областта.

Повече информация за темите и как може да се регистрирате за участие, вижте на https://talents.b2bmedia.bg/.


За първи път най-силният форум за Employer Branding – "Битката за талантите" ще се проведе онлайн

 

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: