Започна седмото издание на b2b Media Awards
Отличията са за иновативни, гъвкави и социално-отговорни компании, които продължават своето развитие дори и след пандемията.
 
За първи път се приемат номинации и за приз "Изпълнителен директор на годината”.
 
Възползвайте са от ранното кандидатстване до 29 юни 2021 година.
 
Най-стабилните, най-гъвкавите и най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да се включат в седмото издание но b2b Media Awards 2021 до 4 юли включително, а официалната церемония по награждаване ще е на 14 юли 2021 година.
 
Топ категориите за 2021 година са:  Предприемачество в пандемия, Кампания с кауза в пандемия и Социален проект в отговор на пандемията.

За първи път ще бъдат връчени призове като Иновативна бизнес стратегия / бизнес трансформация на годината, а също и CEO на годината.
 
Още нови категории, в които да бъдат отличени бизнес организации и структури: Успешна комуникационна кампания на бизнес асоциация, Събитие на годината, Успешно развитие на бизнес организация, Успешно развитие на международните пазари.
 
Голямата награда ще бъде присъдена за Иновация във време на пандемия.
 
Възползвайте се от преференцията на ранното кандидатстване и покажете своите успехи!

Започна седмото издание на b2b Media Awards
 
Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани в различните кампании - CSR, PR или кампания за работодателска марка.
 
В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, но проекти за подпомагане на ризлични групи от обществото по време на пандемията.
 
Отличията в над 20 категории ще си поделят бизнеси и предприемачи с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас.
 
В конкурса отново се приемат номинации за Бизнес лидер, Предприемач на годината, Инвеститор с визия и Бизнес дебют на годината.
 
По време на официалната церемония на 14 юли 2021 година ще бъдат връчени по три награди във всички основни категории + Голяма награда.

Повече информация за сроковете и отделните категории ще откриете на сайта: https://awards.b2bmedia.bg

1932 2

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: