3CON с отличие за Успешна комуникационна кампания на бизнес асоциация

Маркетингова агенция 3CON получи приз в категория  ”Успешна комуникационна кампания на бизнес асоциация“ на Годишните награди на b2bmedia 2021.


Отличието бе връчено за работата с Българската асоциация за текстил, облекло и кожи (БАТОК). Благодарение на общите усилия Асоциацията успя да привлече към себе си вниманието, както на обществото, така и на отговорните за бранша институции.

„Тази награда е за нашите съвместни усилия с БАТОК и благодарим за доверието. Над 100 000 души работят в сектора, в който има над 5000 фирми в страната. Над 4 милиарда е БВП, който те генерират, а 11% е делът на тези фирми от общия износ на България.“, подчерта Юлиян Ефтимов – управляващ партньор и маркетинг директор в 3CON. „Тези данни показват значимостта на сектора за развитието на цялата икономика на страната.“, допълни той.

БАТОК също бе отличен по време на събитието в категория „Успешно развитие на бизнес организация“. Агенцията пое комуникацията на браншовата организация в края на трудната 2020 г.  и за първите шест месеца постигнаха редица успехи:

  • Онлайн конференция „„Криза и перспективи в сектор Текстил, облекло и кожи“, която даде повече гласност на проблемите в индустрията, но и подчерта предимствата на родните предприятия. По време на събитието българските производители от бранша заедно с представители на държавни институции и асоциации потърсиха възможните решения за справяне със затруднената ситуация в сектора. Събитието беше отразено от 20 медии.
  • Разпознаваемост на асоциацията като експертна организация, обединяваща българските производители в сектора и грижеща се за техните интереси.
  • Регулярно отразяване в множество онлайн медии и участия в някои от големите национални телевизии, като БНТ, Bulgaria On Air, Bloomberg TV.
  • Изграждане на връзки и партньорства с други браншови организации и асоциации.

В седмото издание но b2b Media Awards 2021 компании, проекти и предприемачи се конкурираха в над 30 различни категории със своите постижения и кампании, голяма част, реализирани в отговор на пандемията. Въпреки предизвикателната година, в надпреварата се включиха рекорден брой участници, а утвърдено жури от професионалисти в различни сфери даде своите оценки за подадените кандидатури. 

Сред отличените на церемонията са и компаниите  ЛОТ-КОНСУЛТ , VTEX България , Sofia Airport Center – SAC , Медицински комплекс „Доверие“ , както и модния бранд ELLEN MORE, за чиито маркетингови комуникации се грижи агенция 3CON.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: