Онур Киразджъ влиза в Консултативния съвет на Нетера
Онур Киразджъ е с богат опит като лидер в B2B бизнеса и е работил с телеком оператори и големи производствени предприятия в EMEA и по света
 
Онур Киразджъ е новият член на Консултативния съвет на Нетера. Той е вицепрезидент „Обслужване на клиенти“ за Близкия изток, Турция и Африка на канадския доставчик на интелигентни широколентови мрежови решения Sandvine.
 
Онур има над 20-годишен лидерски опит в създаване и поддържане на успешни B2B отношения с клиенти телеком оператори, правителствени организации и големи производствени предприятия в Европа, Близкия изток, Африка (EMEA) и по света.
 
Завършил е Global Executive M.B.A. от INSEAD, магистърска степен по управление на програми от университета Джордж Вашингтон, има бакалавърска степен по инженерни науки от Истанбулския технически университет и сертификат по програма за ускорено развитие от London Business School.
 
Като част от консултативния съвет, Онур ще допринася за стратегическото развитие на Нетера, както и с насоки и споделен опит в сферата на работата с клиенти, развитие на устойчив ръст на продажбите, подобряване и оптимизиране на бизнес процесите и лидерските умения на екипа на Нетера с цел успешно достигане на амбициозните резултати, които компанията си е поставила.
 
„Нетера е глобален доставчик на услуги с отлична международна репутация в телеком индустрията. Вярвам, че компанията има отлични перспективи и потенциал за развитие. Радвам се, че се присъединявам към Консултативния съвет! За мен ще е удоволствие да съдействам за постигане на амбициозните цели, които Нетера си е поставила“, коментира Онур Киразджъ.
 
„Радваме се, че Онур се присъедини към Консултативния съвет на Нетера, неговият опит и познания от технологичния сектор са особено ценни за целия екип. С това Консултативният съвет като външен и независим орган ще може да допринесе за успеха на Нетера в постигане на стратегическите цели през следващите три години“, споделя Милена Иванова, председател на съвета.

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: