Звезден екип от говорители в петото издание на “Битката за талантите”
Работодателският форум ще се проведе онлайн на 10 декември 2021!

Най-добрите практики при изграждането на работодателска марка ще се дискутират в предстоящото ново издание на “Битката за талантите”.

Не само, че 2021 донесе много промени на работното място, но тази година ще остане в историята и с новите начини за правене на бизнес, за изграждане на успешна работодателска марка и за управление на талантите. Форумът тази година ще постави акцент върху новите подходи и ще разшири и допълни темите от предишните издания с различни подходи и нестандартни гледни точки.
 
В това издание на събитието ще бъде представено специално проучване на тема: "Глобални тенденции в привличането и задържането на таланти", проведено от международната агенция Mercer Marsh Benefits.

На предстоящия форум експертите от индустрията ще споделят добри практики за брандинг на работодателите, а представителите на агенциите, които ги представляват ще говорят за това, как организират комуникационни кампании и как изграждат имиджа на компаниите. Събитието ще предостави чудесна възможност за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

Можете да подобрите професионалното си развитие, докато черпите от опита и работите с лидери, които стимулират иновациите в сферата на човешките ресурси и бизнес развитието.

Очаквайте да научите повече за:

Звезден екип от говорители в петото издание на “Битката за талантите”

Стратегиите на големите работодатели в България в турбулентни времена при изграждането на марка и привличането на таланти.

Какви нови подходи прилагат агенции в кампаниите за employer branding?

Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година на форума гостува специален вдъхновител!

Сега имате възможност да се регистрирате със специална отстъпка от 50%.

Звезден екип от говорители в петото издание на “Битката за талантите”

В отделните презентации международен екип от лектори ще представи различни гледни точки към актуалните теми на пазара на труда.

Ще се дискутират горещи теми като промяната в очакванията и какави нови стартегии ще се прилагат през 2022, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, различните техники за привличане и задържане на талантливи служители, както и стратегиите за community branding в дигитална среда.

Звезден екип от говорители в петото издание на “Битката за талантите”
 
Вижте пълния списък с говорители на: https://talents.b2bmedia.bg

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: