Schneider Electric България е Най-добър работодател на годината 2022
Компанията бе отличена с престижното първо място за грижата и отговорността към служителите си
 
Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, стана Най-добър работодател на годината 2022. Престижното първо място бе присъдено на церемонията на 5-ите годишни награди за Employer Branding на b2b Media – най-утвърдения конкурс за отговорни работодатели в България.
 
Schneider Electric България спечели голямата награда в оспорваното състезание, в което тази година взеха участие повече от 100 компании. Призът доказва безспорните постижения на компанията в изграждането на отношения на лоялност, отдаденост и отговорност към всеки член на нейния екип.

2034 1
 
„Щастлива съм да приема тази награда не само като представител на компанията, но и като служител, и смятам, че тя е напълно заслужена. В Schneider Electric има една специфична култура и едно много хубаво отношение между компания и служител – отношение на партньорство и равнопоставеност. Така всички ние, които сме част от тази компания, имаме възможност да развиваме професионалния и личния си живот по един пълноценен начин – точно такъв, от какъвто имаме нужда“, сподели на церемонията Калина Петкова, мениджър корпоративни комуникации на „Шнайдер Електрик България“. „Искрено пожелавам на всички хора, които са на пазара на труда в България, да имат това чувство в живота си и да могат по този начин да развиват пътя си и своята кариера“, добави още тя.
 
През изминалата година ръководният екип на Schneider Electric България и на Умната фабрика на компанията в Пловдив продължиха да инвестират в развитието – професионално и лично – на всеки един служител на компанията. Бяха създадени нови обучителни пространства и програми, в които служителите да усвоят необходимите знания и умения, така че да се чувстват спокойни и мотивирани още от първия си работен ден.
 
„През 2021 г. Schneider Electric създаде три съвсем нови пространства в Пловдив и в София, които оказват видимо влияние върху добруването на нашите служители. Целта ни е да ги накараме да се чувстват все по-комфортно на мястото, където работят, да го усещат близко, да им осигурим спокойна и уютна работна среда, която да бъде основа за тяхното развитие като част от нашия екип“, споделя Елена Ватрачка, директор „Човешки ресурси“ на Шнайдер Електрик България“.

Schneider Electric България е Най-добър работодател на годината 2022
 
Schneider Electric продължава да инвестира в разработването на иновативни програми за подкрепа на служителите и техните семейства. През 2022 г. предстои разширяване на екипа, което ще даде възможност на повече хора да се докоснат до ценностите и културата на споделяне и израстване както на локално, така и на глобално ниво в компанията.

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: