Сериалът „Братството“ започва по БНТ 1
В понеделник (4 април) от 23:30 ч., по БНТ 1 започва сериалът „Братството“, който ще се излъчва всяка делнична вечер след късната емисия новини.
 
Главният герой в сериала „Братството“ е Хулио Касински, авторитетен психиатър в столицата. Има любима - съпруга и дъщеричка. Той обезумява от мъка и отчаяние, когато двете са убити по жесток и насилствен начин. Става алкохолик и безработен, но трябва да продължи живота си. Сменя самоличността си, започва да работи като посредствен съдебно-медицински психиатър във федералната полиция. По ирония на съдбата започва да лекува пациент, който е част от групировка на полицаи, наречена „Братството“. От години те въздават собствено правосъдие където и когато поискат. Хулио разбира, че именно  „Братството“ стои зад убийството на жена му и детето му. След това откритие той се превръща в безскрупулен отмъстител. Издирва и преследва виновниците, докарва ги до смърт чрез психологически и умствени игри.
 
Драматичният трилър „Братството“ е под режисурата на Карлос Боладо и Умберто Инохоса.  В ролите ще видите Стефани Кайо, Андреас Алмейда, Родриго Овиедо, Родриго Мъри, Хосе Сефами, Томас Рохас, МаурисиоАйзък, Ари Брикман, Иринео Алварес, Маноло Кардона, Енок Леаньо.
 
 
Гледайте сериала „Братството“ от 4 април, всеки делничен ден от 23:30 ч. по БНТ 1

Реклама

Inspiration Hub

 
  • 9 причини да изпитвате постоянен глад и как да се справите

    Вижте съветите на консултанта по спортно хранене Станимир МиховСтанимир Михов е сертифициран фитнес инструктор от Националната спортна академия, персонален треньор и консултант по спортно хранене. Занимава се с фитнес вече над 10 години, като инвести...

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: