Deichmann представя звездните модели на лято 2022
Свежи нежни тонове VS Класика в черно
 
Свежи нежни тонове срещат класика в черно в новата колекция Пролет/Лято 2022 на модния бранд Deichmann. Този сезон модната палитра е наситена с меки нюанси и цветни тонове, които подаряват на fashion почитателите дългоочакваното ваканционно настроение. Време е да се насладим на прекрасните слънчеви дни със стил!

Когато лятото е в разгара си, на мода са прохладните сандали и чехли, защото са супер удобни и комбинативни! Въпреки че тенденциите при сандалите са твърде разнообразни, те предлагат широк спектър от актуални летни визии с ниски и удобни токчета, които можем да носим с лекота всеки ден.

Топ тренд при обувките този сезон са чънки сандалите с платформа в тъмен цвят със запленяващи детайли, златни вериги и нестандартни подметки. Подходящи са да допълнят всяка лятна визия до съвършенство!
Важно място на модната сцена заемат и супер равните сандали и чехли! Перфектни в комбинация със семпла бяла рокля или ежедневни дънки и фееричен топ, тези тонове завършват успешно всяка неустоима визия!
Сандалите на висок също не остават по-назад и пленяват с искрящи свежи нюанси. Незаменим компонент за стилна вечерна визия, моделите са must have за летния гардероб!

Deichmann представя звездните модели на лято 2022

Класичекото черно е тук, за да остане! Независимо от сезона, моделите в черно винаги пленяват модните почитатели, тъй като са изискани и подходящи за всеки аутфит. Този сезон класическите модели в черно са допълнени със златисти елементи, които придават шикозно и смело излъчване на силуета!

Тези и много други летни тенденции и модели можете да откриете сега в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com, както и във филиалите в цялата страна! Следете и профилите ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни предложения!

Deichmann представя звездните модели на лято 2022
 
 
 
 
 
Deichmann представя звездните модели на лято 2022

Реклама

Inspiration Hub

 

Коментари

Реклама

Още новини:

Още анализи: