Deichmann представя блестяща празнична колекция
Празничният сезон започва и с него идва цял набор от красиви обувки с ток, които носят елегантност и много настроение! Защото дали на Коледа или на Нова година, на офис парти, клубна вечер или официална вечеря... сега вече можем да си позволим малко повече блясък и стил.

Тазгодишната празнична колекция на Deichmann вдъхновява със забележителна комбинация от стил и удобство. Класическо черно, бляскавo златисто, изчистено бяло и метални детайли, са топ фаворитите за сезона.
Макар че ниските обувки се смятат за новото „секси“, екстравагантните токчета с уау фактор са най-предпочитани за вечерни и празнични парти визии. Блясъкът е гарантиран, а неустоимите обувки с тънък ток със секси вериги завладяват модната сцена. Изисканите златисти модели на висок ток пленяват с красиви детайли и са перфектния партньор за празничното тържество. Актуалните боти също не остават по-назад този сезон и техните почитатели ще имат възможността да се насладят на чудесно разнообразие от модели и безброй стилни комбинации. А по-смелите любители на модата ще могат да експериментират с дръзките обувки на висок ток с бляскави метални детайли.

Deichmann представя блестяща празнична колекция

Deichmann представя блестяща празнична колекция

Deichmann представя блестяща празнична колекция

Тези и много други празнични модели ще намерите при изключително добро съотношение цена-качество в магазините на Deichmann или на www.deichmann.com.
 
За новини, модни съвети и нови и изкушаващи комбинации може да следите и страницата на Deichmann във Facebook, както и профила на марката в Instagram.