Обути в бяло с Deichmann
Класическите бели сникъри оглавяват модните класации
 
Що се отнася до модерния стил, те несъмнено оглавяват модната топ класация. Така че не е учудващо, че 2023-та ще мине и под знака на повсеместния шум около белите сникъри! Семплите и удобни маратонки са истински универсални таланти в ежедневието и силни играчи по отношение на стила. Съчетават се с почти всяка визия и са водещия аксесоар за постигане на така популярния и многопластов street style.
Класическите бели сникъри се завръщат и този моден сезон с още по-голямо разнообразие от модели и елементи, подходящи за всеки вкус. Любителите на effortless style могат да се насладят на шикозен ретро чар с монохромни елементи в елегантен и характерен стил.

В ежедневния стайлинг незаменим спътник са минималистичните бели модели с неутрални елементи. Изчистеният силует също е фаворит сред модните почитатели, тъй като превръща всяка визия във фешън сензация.

Обути в бяло с Deichmann

Мъжката мода също е завладяна от White sneakers тенденцията. Независимо дали в ретро, в спортен или в небрежен стил, белите модели предизвикват wow ефект.

Обути в бяло с Deichmann
 
Този сезон детската мода отново е под знака на атрактивните бели сникъри. Комфорт и стил, съчетани в едно, превръщат моделите в незаменим спътник в ежедневните игри.

Тези и много други пролетно-летни тенденции можете да откриете в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com и в магазините на Deichmann! Следете и профилите ни във във
Facebook, както и профила на марката в Instagram за още модни вдъхновения!