Твоята най-силна година най-после настъпи!

Най-новата книга на Майкъл Хаят помага на читателите в тяхното пътешествие към самоусъвършенстването.

В „Твоята най-силна година“ са представени 5 стъпки, чрез които всеки може да направи мечтите си реалност. Няма човек, който да не желае да развие потенциала си и да живее с цел и смисъл. Често пъти обаче мечтите ни остават назад, изпреварени от ежедневните задачи. За да постигнем това, което сме убедени, че можем, ни е нужно малко побутване. С тази цел Майкъл Хаят споделя в книгата си как да планираме най-добрата си година.

Авторът споделя мощна, доказана система за поставяне и постигане на целите ни, откривайки какво ни спъва и блокира в момента, как да преодолеем пораженията и спирачките от миналото, как да гарантираме довеждането докрай на целите ни, каква е ролята на навиците в личностното израстване, какво да направим, когато сме в безпътица и кои седемте признака на ефективните цели.

Чрез „Твоята най-силна година“ можете да започнете да претворявате в реалност всичко това, което въображението ви може да роди.

За автора

Майкъл Хаят е предприемач, основател на Michael Hyatt & Company, компания за развитие на лидерски умения, както и известен автор на книги и обучения. Блогът му, MichaelHyatt.com, има милион преглеждания на страници месечно и е отразяван в публикации на The Wall Street Journal, Forbes, Fast Company, Inc., и Entrepreneur. New York Times го определя като автор на бестселъри, а класацията за на-бързо разрастващи се компании в САЩ Inc. 5000 го дава за пример след като само за три години фирмата му бележи ръст от 330%. Живее със съпругата си, за която е щастливо женен от 39 години, в щата Тенеси. Има пет вече пораснали деца, осем внуци, огромно куче и се радва на перфектно здраве. Пише, за да сподели как е постигнал всичко това.

Реклама

Още от анализи:

  • Повишава ли се наистина раждаемостта в България?

    България: Раждаемост 2019: 61 538 Раждаемост 2020: 59 086 Раждаемост 2021: 58 678 Раждаемост 2022: 56 596 Раждаемост 2023: 49 610 (Източник НСИ) Всички се смяхме на глупостите на Кирил Петков за уж огромния скок в плодовитостта на българите при тя...
  • Елитът започна да нарича хората "безполезни хрантутници"

    За това разказва тази книга. ДОБРЕ ДОШЛИ В ПРЕКРАСНИЯ НОВ СВЯТ. Понякога поетите и писателите виждат отвъд границите на съвременността. „Прекрасният нов свят“ е книга за бъдещето, а независимо от своите художествени или философски достойнства, едн...

Коментари

Реклама

Още съвети:

Представяме ви: