Аз имам - Корейските тайни за финансово благополучие

Гуру от Южна Корея споделя уникален метод за натрупване на богатство с помощта на емоциите ни и отваря врата към изпълнен с благоденствие свят. Разгърнете кориците и поемете на философско пътешествие от Париж до Токио...

Со Юн Лий е магнетична жена, призната за “Гуру на богатите”. Успешен автор и изпълнен с проникновение мислител, тя е анализирала мъдростта на класически азиатски текстове, както и 100 000 практически примера, за да открие пътя към финансовото благополучие.

 

Джу Йон Хонг споделя наученото от Гуруто в разказ, който ще промени живота ви. Началото е една простичка емоция, наречена от авторката Аз имам.

Като прилага практичните, но и нестандартни проникновения в ежедневния си живот, Джу Йон преживява пълна промяна на нагласата си, чувството си за пълноценност и в крайна сметка на финансовото си състояние.

Аз имам е силата, която привлича богатството, корейското изкуство да превърнеш мислите си в паричен поток, а тази невероятна поредица от уроци ще ви покаже как да го прилагате в собствения си живот. Научете се да усещате това, което вече имате, и ще имате много повече. Да бъдеш богат, без да жертваш настоящето за бъдещето – това ни учи тази книга чрез следване на следните принципи:

- оценявайте правилно това, което имате;

- контролирайте емоциите, свързани с пари;

- намерете „точка на прилагане на сила“, която ще ви осигури финансов скок;

- променете фокуса си, за да видите нови източници на доходи;

- и много други...

„…Тя е жена, предопределена да прави останалите богати…“

Тези думи отекваха в съзнанието ми, докато гледах към безкрайната верига от планини през прозореца на самолета. Предполагах, че прекосяваме Азия. Пътувах към Европа, за да се срещна със Со Юн Лий, наричана „Гуруто на богатите“. Преди да почине няколко месеца по-рано, баща ми беше спестявал пари цял живот. Докато бе още жив, бе отправил към мен гореща молба да разбера как мога да забогатея, без да жертвам настоящето в името на бъдещето. Като бивш журналист, бях разпитала тук-там и бях осъзнала, че единствено тази Гуру може да ми даде отговора. Докато гледах през прозореца, си зададох въпроса:

– Когато я срещна… ще може ли и аз да стана богата?

По традиция преди сделка китайските търговци гадаят съдбата си. Бабата на Со Юн добила знания за разчитане на съдбата от китайските търговци, с които работила покрай бизнеса си с текстил, и сама започнала да гадае съдбите на няколкото си внучета. Била удивена от Со Юн. Шестгодишната й внучка притежавала необикновената дарба да носи богатство и късмет на много хора. Твърди се дори, че баба й казала: „Това дете е предопределено да прави останалите богати. Со Юн ще поведе мнозина по пътя към богатството и ще излекува сърцата им“.

Со Юн Лий, „Гуруто на богатитe”, е съветвала основателите на най-големите конгломерати в Корея. Консултирала е собствениците и изпълнителните директори на стоте най-влиятелни компании в Корея.

Джу Йон Хонг е удостоявана с награди журналистка. Има магистърска степен по бизнес администрация. Доскоро работи като директор на отдела по външни връзки в McKinsley & Company.

И двете живеят в Корея.

Аз имам - Корейските тайни за финансово благополучие