Изкуството да четем по лицето

Как да използваме тайните на езика на лицето, за да постигнем успех в бизнеса, отношенията и здравето си

Да бъдем по-могъщи, уверени и свързани

Лицето разкрива всичко. От хилядолетия по цял свят се практикуват различни техники за четене по лицето, а днес вече те имат и научно обяснение. Умението да разчитаме лицата ни помага по-ясно и задълбочено да разберем себе си и другите. Нашите униклани черти, белези, оттенък на кожата, микроизражения и мимики ни дават прецизни сведения за вътрешното и външното ни състояние - физическо, емоционално, умствено, здравословно.

 

Лицето е първият ни език от самото раждане. Родени сме с интуитивната способност да разчитаме и интерпретираме чувствата и израженията на хората около нас.

Изтъкнатиятият експерт Ерик Стандоп разкрива силата на тази вродена способност, споделя личния си опит, както и много истории, доказващи мощта на този единствен по рода си език. Авторът използва комбинация от три различни школи на физиогномиката и с научна точност разгадава и най-слабо доловимите микроизражения. Стандоп е усъвършенствал умението си да разчита личността, характера, емоциите и дори здравословното състояние на хората просто като наблюдава лицаа им.

Тук са посочени конкретните начини, по които можем да използваме четенето по лице в различни сфери – за успех в бизнеса, отношенията, здравето, любовта... Примерите са придружени от детайлни черно-бели илюстрации, чрез които лесно да разпознаваме значението на многобройни черти и форми на лицето. Книгата е уникален пътеводител в древната наука на четенето по лице, чрез която да погледнем под повърхността и да постигнем задълбочено разбиране и знание.

По време на работата ни в ЦРУ непрекъснато ни се налагаше да правим поведенчески анализи на хора. Същото правим и сега в частния сектор и личния живот. Винаги го има фундаменталният въпрос: “Кой е този човек?”. С времето се убедихме, че традиционният подход към него може да е пагубен. В тази завладяваща книга Ерик Стандоп ни предоставя решението – нетрадиционното, неоспоримото изкуство на четенето по лице.

Фил Хюстън, дългогодишен служител на ЦРУ

Това е основан на солидни проучвания пътеводител, който стъпка по стъпка разкрива тайните на древно изкуство. Способността за разчитане на скритата информация, която всяко лице съдържа, ще ви осигури не само задълбочено разбиране на хората, с които общувате, техните мотиви и подбуди, действителните личностни особености, но също и поглед върху здравословното ви състояние. Благодарение на широкообхватния дългогодишен опит на Ерик като експерт в тази област в комбинация с дарбата му да представи разбираемо сложните наглед методи имаме възможност да се впуснем в забавно, познавателно пътешествие.

Доктор Брадли Нелсън

Ерик Стандоп е основател на Академията по четене на лицето, лектор и консултант на корпоративни мениджъри, инфлуенсъри и дори на служители от сферата на правоприлагането. Негови клиенти са хора и организации от различни индустрии, от финансовата и технологичната до уелнес и здравната.

Изкуството да четем по лицето