3 сигурни белега, че сте попаднали на лош ресторант

Когато сме особено гладни, имаме лошия навик да се вмъкваме в първия попаднал ни ресторант. В редки случаи може да се натъкнем на неочаквано приятна изненада, но в повечето - рискуваме много.

Хората от ресторантьорския бизнес не винаги са истински професионалисти и често това ни води към разочарование. Има обаче, три сигурни белега, чрез които да познаете в какво заведение сте попаднали.

1. Неприятната миризма

2. Мръсна кухня или мръсен под

3. Никой не ви поздравява на влизане

Всъщност, скорошно проучване показва, че клиентите се впечатляват силно, когато бъдат любезно приветствани на входа на ресторанта. Ако се случи някой да ви посрещне с кисела физиономия или пък изобщо да игнорират факта, че е влязъл нов клиент, в този случай едва ли ще има значение вкусът на храната. Неприятното усещане ще остане, независимо от всичко.

И още един бонус съвет. Можете да прецените ресторанта по вида на менюто му. Ако ви подадат меню, върху което има остатъци от храна – бягайте от там.

Реклама

Още от анализи:

  • Повишава ли се наистина раждаемостта в България?

    България: Раждаемост 2019: 61 538 Раждаемост 2020: 59 086 Раждаемост 2021: 58 678 Раждаемост 2022: 56 596 Раждаемост 2023: 49 610 (Източник НСИ) Всички се смяхме на глупостите на Кирил Петков за уж огромния скок в плодовитостта на българите при тя...
  • Елитът започна да нарича хората "безполезни хрантутници"

    За това разказва тази книга. ДОБРЕ ДОШЛИ В ПРЕКРАСНИЯ НОВ СВЯТ. Понякога поетите и писателите виждат отвъд границите на съвременността. „Прекрасният нов свят“ е книга за бъдещето, а независимо от своите художествени или философски достойнства, едн...

Коментари

Реклама

Още съвети:

Представяме ви: