Кои са победителите в третото издание на конкурса?

 Кои са победителите в третото издание на конкурса?

Над 20 компании грабнаха отличията в третото издание на Годишните награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд. 

На официална церемония в Новотел София бяха определени призьорите в присъствието на професионалисти, официални гости, медии и жури. 

Прочети още: Кои са победителите в третото издание на конкурса?

Заводът на Schneider Electric в Пловдив е Employer Brand Leader of The Year 2020

Заводът на Schneider Electric в Пловдив е  Employer Brand Leader of The Year 2020
Компанията получи високо признание за цялостната си политика за грижа и личностно и професионално развитие на служителите си

На официална церемония снощи заводът на Schneider Electric в Пловдив получи високо признание и стана Employer Brand Leader of The Year на годишните награди на b2b Media – Employer Branding Awards 2020. Te oтличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването на имиджа и популярността на работодателския бранд.

Прочети още: Заводът на Schneider Electric в Пловдив е Employer Brand Leader of The Year 2020

BHTC България спечели i-во място за hr стратегия на годината

BHTC България спечели i-во място за hr стратегия на годината

Високото отличие на Employer Branding Awards нарежда компанията на челна позиция сред най-сигурните и предпочитани работодатели у нас

Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България зае призовото място в категория „HR стратегия на годината“ от наградите Employer Branding Awards 2020, организирани от b2b Media. За втора поредна година компанията, лидер в производството на климатични системи и термоуправление в автомобилната индустрия, бе удостоена за стратегическия си HR подход. Формулата на успеха на BHTC България се крие в съвкупността от осигуряване на широк социален пакет, продължаващо образование и корпоративната социална отговорност с активното участие на служителите. Тя създава осъзната принадлежност на екипа към компанията, лоялност и стремеж за личностно развитие и растеж.

Прочети още: BHTC България спечели i-во място за hr стратегия на годината

Максим Бехар e Employer Brand Leader на годината

Максим Бехар e Employer Brand Leader на годината

PR експертът бе отличен в конкурса Employer Branding Awards

]Световно признатият PR експерт Максим Бехар спечели първо място в категория Employer Brand Leader на годината в престижния конкурс Employer Branding Awards, организиран от b2b Media. Собственикът и мениджър на една от водещите PR компании в България M3 Communications Group, Inc. получи отличието на стилна церемония лично от Надя Маринова, председател на журито и главен редактор на b2B Media.

Прочети още: Максим Бехар e Employer Brand Leader на годината

Елица Ценова заема позицията директор „Инвестиции“ в Lion’s head

Елица Ценова заема позицията директор „Инвестиции“ в Lion’s head

Елица Ценова е новият директор „Инвестиции“ в Lion’s Head Investments. Тя ще отговаря не само за процесите по придобиване на нови активи, които ръководи от създаването на структурата, но и за управлението на съществуващия портфейл на компанията.

Lion’s Head Investments е дружество за инвестиции в бизнес сгради със знаково значение в България, Румъния и други държави от ЦИЕ, с настоящ портфейл в размер на 350 милиона евро. В момента компанията притежава и управлява 5 сгради с близо 235 000 кв. м първокласни офис площи в София и Букурещ – Полиграфия Офис Център, Мегапарк, Орегон Парк в Букурещ.

Прочети още: Елица Ценова заема позицията директор „Инвестиции“ в Lion’s head

Доц. Емилия Занкина оглавява филиала в Рим на университета „Темпъл“

Доц. Емилия Занкина оглавява филиала в Рим на университета „Темпъл“

Българката е с впечатляващ академичен и изследователски опит

Университетът „Темпъл“, Филаделфия, назначи доц. д-р Емилия Занкина за декан на филиала на американското висше училище в Рим. Тя встъпва в длъжност от 1 май т.г. Италианският филиал на университета е един от най-големите и реномирани Американски образователни институции в древния град с 53-годишна история.

Прочети още: Доц. Емилия Занкина оглавява филиала в Рим на университета „Темпъл“

Димитър Шумаров е носителят на приз „Буров“ за банково управление за 2019 г.

Димитър Шумаров е носителят на приз „Буров“ за банково управление за 2019 г.

Изпълнителният и главен финансов директор на Пощенска банка получи високото отличие от тазгодишните награди на Фондация „Атанас Буров“

Димитър Шумаров, изпълнителен, главен финансов директор и член на УС на Пощенска банка, е носителят на престижното отличие „Буров“ за банково управление за 2019 г. Призовете в категория „Банково и финансово управление“ и категория „Индустриално управление“ бяха връчени на стилна церемония късно снощи в Гранд хотел София, която събра представители на финансовия и бизнес елит. По традиция всяка година фондация „Буров“ отличава най-добрите мениджъри в областта на финансите и на нефинансовия бизнес. По този начин фондацията, носеща името на именития български банкер, индустриалец и финансист, дава своето признание на хората, постигнали забележителни постижения в областта на българската икономика през годината. 

Прочети още: Димитър Шумаров е носителят на приз „Буров“ за банково управление за 2019 г.

Реклама

Още новини:

Още анализи: