Cargill България спечели три престижни награди в един ден

Cargill България спечели три престижни награди в един ден

Центърът за споделени бизнес услуги в София, част от дейността на CargillБългария, се представи блестящо в надпреварата на престижните бизнес награди на Българската аутсорсинг асоциация и на b2bMedia.

Прочети още: Cargill България спечели три престижни награди в един ден

Най-иновативните компании грабнаха призове в b2b Media Annual Awards

Най-иновативните компании грабнаха призове в b2b Media Annual Awards

Голямата награда на конкурса беше присъдена на Campus X / Telerik Academy. Конкурсът се провежда за четвърта година и съвпадна с отбелязването на 10-тата годишнина на медийната група.

Отличията в над 20 категории си поделиха компании с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас.

Задно с връчването на Годишните награди медийната група b2b Media отбелязасвоя 10-ти юбилей на специално събитие в Софийската Филхармония. 

Конкурсът на b2b Media отличи не само бизнесите и техни отделни проекти, но също най-креативните корпоративни офиси, най-интересните външни пространства, както и проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости.

Прочети още: Най-иновативните компании грабнаха призове в b2b Media Annual Awards

b2b Media празнува 10-ата си годишнина

b2b Media празнува 10-ата си годишнина

Медийната група ще отбележи своя юбилей на специално събитие на 8 юни в Софийската Филхармония, когато ще бъдат връчени и Годишните награди b2b Media Awards 2018, с които ще бъдат отличени най-иновативните, най-креативните, най-успешните и най-отговорните компании. В програмата са включени и изпълнения на популярни и изгряващи шоу звезди, томбола и елегантен коктейл.

Прочети още: b2b Media празнува 10-ата си годишнина

Блокчейн иновациите: Топ 5 предимства

Блокчейн иновациите: Топ 5 предимства

Паскал Таларида, изпълнителен директор на Jarvis Edge

Интересът към блокчейн технологиите нараства лавинообразно. И то основно заради биткойн, една от основните крипто валути. Макар да са най-нашумели в момента, те далеч не са всичко, което блокчейн технологиите могат да ни предложат. Блокчейн е революционна система за промени във всички дигитални аспекти на живота ни, като именно тя внася и първите сериозни технологични промени в иначе консервативния финансов сектор. Защо е толкова важно? Защото системата гарантира прозрачност, бързина, сигурност при обмена на информация и възможност за проследяване на финансови транзакции.

И така, блокчейн се развива, но ето петте топ предимства, които ще му дадат енергия през тази година.

Прочети още: Блокчейн иновациите: Топ 5 предимства

Най-иновативните компании представят своите постижения в b2b Media Awards 2018

Най-иновативните компании представят своите постижения в b2b Media Awards 2018
Четвъртото издание но b2b Media Annual Awards e в разгара си.  Най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да подадат своите кандидатури до края на месеца. До 25 май обаче се приемат ранните предложения.

Конкурсът на b2b Media ще отличи не само бизнесите и техни отделни проекти, но също най-креативните корпоративни офиси,най-интересните външни пространства, както и социално - отговорни кампании, проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости.

Сайтът на конкурса е: https://awards.b2bmedia.bg/

Прочети още: Най-иновативните компании представят своите постижения в b2b Media Awards 2018

14 призьори в Националния конкурс “Най-зелените компании в България” 2018

14 призьори в Националния конкурс “Най-зелените компании в България” 2018

Най-добрите идеипроекти и постиженияв областта на устойчивото развитие бяха отичени за 8-ма година. Зелените Бизнес Оскари са инициатива на b2b Media, като конкурсът се провежда под патронажа на Министерството на околната среда и водите.

По зеления килим тази година минаха 33 призьори с устойчиви идеи, проекти и постижения. Зелените Оскариграбнаха компании и организации в общо 14 категории, а сред специалните отличия баха наградата “Зелена личност”, “Зелена медия” и призовете за журналисти и блогъри - “Зелено перо”.

Генерален партньор на събитието е Пощенска банка.

Прочети още: 14 призьори в Националния конкурс “Най-зелените компании в България” 2018

Четвъртото издание на лекционният форум #BAPRASUMMIT 2018 се проведе с участието на авторитетни международни и местни експерти

Четвъртото издание на лекционният форум #BAPRASUMMIT 2018 се проведе с участието на авторитетни международни и местни експерти

„ПОСЛАНИЦИ НА СЪДЪРЖАНИЕ: Съдържание. Взаимодействие. Технологии.“бе надсловът на четвъртото издание на лекционният форум #BAPRASUMMIT 2018, който се проведе на 25 април, в зала „Ballroom“ на Интерконтенинтал София Хотел. Събитието събра на едно място мениджъри на фирми и организации, ръководители на PR отдели и PR експерти. 

Форумът се организира от Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и в него взеха участие изтъкнати български и международни лектори, които представиха актуални възгледи  и тенденции в областта на професионалните комуникации. 

Прочети още: Четвъртото издание на лекционният форум #BAPRASUMMIT 2018 се проведе с участието на авторитетни...

Реклама

Още новини:

Още анализи: