БДВО организира конференция за имиджа на България и Председателството на Съвета на ЕС

БДВО организира конференция за имиджа на България и Председателството на Съвета на ЕС

Институционални и комуникационни специалисти ще дискутират ползите и рисковете за страната ни около Председателството в четвъртото издание на „Денят на Бернайс“

На 24-ти ноември в УНСС ще се проведе конференция „Комуникационни и репутационни ползи и рискове за България на прага на Българското председателство на Съвета на ЕС“, в която ще се включат топ експерти от институциите, ангажирани с провеждането на Председателството през 2018 г. Събитието се организира от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) по време на фестивала „Денят на Бернайс“ 2017.

Прочети още: БДВО организира конференция за имиджа на България и Председателството на Съвета на ЕС

Принципът 80/20 и още 92 силови закона на природата

Принципът 80/20 и още 92 силови закона на природата

„Тази книга обобщава научни прозрения от Нютон до наши дни, съставяйки практически наръчник за успех в бизнеса и в живота. Невероятна изобретателност.”

Джеймс А. Лорънс, изпълнителен вицепрезидент, General Mills

Прочети още: Принципът 80/20 и още 92 силови закона на природата

Седмица до първото издание на “Битката за талантите”: Employer Branding & Forward Education Forum

Седмица до първото издание на “Битката за талантите”:  Employer Branding & Forward Education Forum

15 топ говорители, динамична прорама и разнообразие от теми са предвидени в програмата на събитието в Експо хотел, София.

Под мотото “Новият свят на работното място” / The new world@work! ще се проведе първото издание на конференция, посветена на изграждането на успешни работодателски марки и кампании за привличане на най-добрите таланти - “Битката за талантите”.

Събитието ще се проведе на 24 ноември в Експо хотел София на бул. “Цариградско шосе”.

Прочети още: Седмица до първото издание на “Битката за талантите”: Employer Branding & Forward Education Forum

Очаква се нов регламент на ЕС за защита на данните, засягащ всички български предприемачи

Очаква се нов регламент на ЕС за защита на данните, засягащ всички български предприемачи

На 25 май следващата година Общият регламент за защита на данните (ОРЗД) ще влезе в сила на цялата територия на Европейския съюз (ЕС), като основната цел е да се премахне неподходящото използване и изтичането на лични данни. От една страна, това е приветствано действие, а от друга - ново главоболие за българските предприемачи.

Прочети още: Очаква се нов регламент на ЕС за защита на данните, засягащ всички български предприемачи

Как да избягаме от магията на диетите, разказва Инес Субашка

Как да избягаме от магията на диетите, разказва Инес Субашка

Омагьосаният кръг на диетите, вредите и ползите от различните режими на здравословно хранене, отговорът на тялото на неестествените състояния... Всички тези въпроси, а и много още са тема на следващата книга на Инес Субашка, която издателство „Вдъхновения“ има удоволствието да представи на своите читатели – #КажиНенаГлада: Възстановяване от диети. Изданието ще бъде в ръцете на любопитните много скоро, а тематиката представлява една искрена изповед за Инес, която е минала през всеки един от описаните етапи, както и безпардонен анализ на вредите от уж „правилните“ новоизградени навици.

Прочети още: Как да избягаме от магията на диетите, разказва Инес Субашка

Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес

Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес

Първо по рода си събитие Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес” ще се проведе в гр. София на 12 декември 2017 година и ще събере на едно място начинаещи и опитни представители на малкия и среден бизнес в България, които искат да научат кои техники работят добре в социалните мрежи и колко от тях са приложими в ежедневната им работа.

Прочети още: Как социалните мрежи да работят за нашия бизнес

Правилото за “двете пици” на Джеф Безос се потвърждава

Правилото за “двете пици” на Джеф Безос се потвърждава

Изпълнителният директор на Amazon Джеф Безос знае добре как се управлява един технологичен гигант. Той често споделя свои лидерски съвети и един от тях е така нареченото правило за “двете пици” или как да престанете да правите безплодни съвещания.

Безос нарича безплодни тези събирания, на които служителите са твърде много, за да водят конструктивен диалог. Неговата цел е да направи всяко съвещание ефективно и затова внимателно е проучвал коя е точната бройка хора, които трябва да участват, за да се произведе резултат.

Прочети още: Правилото за “двете пици” на Джеф Безос се потвърждава

Реклама

Още новини:

Още анализи: