Екатерина Недялкова поема управлението на Experian в България

Екатерина Недялкова поема управлението на Experian в България
Екатерина Недялкова е новият лидер, който поема развитието на Experian Bulgaria Global Delivery Centre.

Тя има над 15 години опит в международни компании, като 4 от тях като част от екипа на Experian България, с фокус върху стратегически бизнес трансформации и подобряването на оперативните процеси.

Прочети още: Екатерина Недялкова поема управлението на Experian в България

Започна кандидатстването за Employer Branding Awards 2021

Започна кандидатстването за Employer Branding Awards 2021
Компаниите в България отново влизат в битка за титлата "Успешен работодател". Тези отличия са за иновациите в управлението на талантите, за новите успешни стратегии в HR, особено във времена на пандемия и бизнес предизвикателства.

2020 година донесе много промени и за служителите, и за работодателите. Водещите компании осъзнават факта, че са необходими нови стратегии за привличане и ангажиране на хората. Те знаят, че трябва да осигурят растеж, независимо от трудностите.

Прочети още: Започна кандидатстването за Employer Branding Awards 2021

"Битката за талантите" за първи път в онлайн формат

"Битката за талантите" за първи път в онлайн формат
Адаптацията към извънредните условия безспорно носи позитиви, а събитието, което мнозина очакваха с голям интерес поднесе разнообразна програма изцяло в дигитална среда. 

Двама международни експерти и над 10 специалисти от България презентираха и дискутираха новите стратегии за привличане и задържане на таланти и работа в новата среда през 2020 година. Четвъртото издание на работодателския форум Битката за талантите се проведе изцяло онлайн и привлече разнообразна аудитория.

Прочети още: "Битката за талантите" за първи път в онлайн формат

Проучване: Какво мислим за работата от вкъщи

Проучване: Какво мислим за работата от вкъщи
Представяме ви резултати от общото проучване на B2B Media and Neticle, проведено специално по повод Годишния форум „Битката за талантите“

Целта на допитването беше да установи как хората действително се чувстват при преминаването към дистанционна работа. Колко ефективни са те в тази ‘нова’ среда? Какви са трудностите и предимствата на работата от вкъщи?

B2B Media и Neticle в партньорство направиха анкетно проучването и комбинираха резултатите с измерване и анализ на социалните медии. Сега споделяме с вас основните заключения.

Прочети още: Проучване: Какво мислим за работата от вкъщи

Защо тенденциите в образователните технологии следват edge computing вместо облака

Защо тенденциите в образователните технологии следват edge computing вместо облака
Събитията от 2020 г. недвусмислено подсказват, че технологиите са от решаващо значение за успеха на онлайн образованието. Здравната криза промени завинаги тази толкова важна сфера, като секторът беше принуден да приеме по-нататъшни технологични промени едва ли не от днес за утре.

ЮНЕСКО съобщава, че 195 държави са затворили учебните комплекси, след като Covid-19 се разпространи по целия свят, засягайки около 1,5 млрд. ученици и студенти. По-високото ниво на онлайн активност вероятно ще продължи и през 2021 г., а и след това дори и след като отшуми здравната криза.

Прочети още: Защо тенденциите в образователните технологии следват edge computing вместо облака

Кофас: Втора епидемична вълна ще има по-пагубно влияние върху икономиките

Кофас: Втора епидемична вълна ще има по-пагубно влияние върху икономиките
Втора вълна на вируса ще засегне още по-мащабно бизнесите. Въпреки че мерките, предприети от правителствата в региона на ЦИЕ са по-леки, отколкото бяха през пролетта на 2020 г., се очаква икономиките да изпаднат в рецесия през следващите месеци. Това прогнозираха Грегорж Шилевич, регионален икономист на Кофас груп и Деклан Дали, изпълнителен директор на Кофас за ЦИЕ по време на регионалния уебинар на тема „Кофас ЦИЕ Топ 500“.

Прочети още: Кофас: Втора епидемична вълна ще има по-пагубно влияние върху икономиките

Deichmann представя блестяща празнична колекция

Deichmann представя блестяща празнична колекция
Класическа елегантност и метален блясък

Една едновременно спокойна и динамична година е към своя край. Макар че все още не сме сигурни как ще прекараме наближаващите празници, едно е сигурно – ще им се насладим със стил и добро настроение! Сега е моментът да заменим домашните чехли с елегантна визия и женствени високи токчета!

Тазгодишната празнична колекция на Deichmann вдъхновява със забележителна комбинация от стил и удобство. Класическо черно, бляскавo златисто и сребристо и метални акценти, са топ фаворитите за сезона. Елегантните обувки на висок ток подчертават женския чар и са перфектния завършек на празничната визия.

Прочети още: Deichmann представя блестяща празнична колекция

Реклама

Още новини:

Още анализи: