Deichmann представя новите тенденции при обувките ЕСЕН/ЗИМА 2020/21

Deichmann представя новите тенденции при обувките ЕСЕН/ЗИМА 2020/21
Тренд-темата за сезона са отличителните груби рокерски боти и ботуши с връзки

След като модната пролет така и не се състоя, модната есен обещава да бъде по-вълнуваща! След седмици и месеци в „домашен“ аутфит желанието за по-интересна визия става все по-голямо.
Тази година есенната мода при обувките е еднозначно доминирана от една тренд-тема: отличителните груби рокерски боти и ботуши с връзки. Масивните и груби модели с релефни грайфери са перфектни в комбинация с нежни рокли и феерични поли.

Прочети още: Deichmann представя новите тенденции при обувките ЕСЕН/ЗИМА 2020/21

Нови категории в надпреварата за Националния конкурс “Най-зелените компании в България 2020”

Нови категории в надпреварата за Националния конкурс “Най-зелените компании в България 2020”
В безпрецедентна година като настоящата е важно лидерите сред бизнесите и организации у нас да демонстрират своята социална отговорност.

В това 10-то юбилейно издание конкурсът, който следи "зелената" корпоративна дейност, е допълнен с нови категории, свързани с извънредната ситуация и необичайние предизвикателства на 2020 година.

Прочети още: Нови категории в надпреварата за Националния конкурс “Най-зелените компании в България 2020”

Търси се “Зелена личност 2020”

Търси се “Зелена личност 2020”
Специалното отличие „Зелена личност”, с което организаторите поощряват индивидуалните усилия, беше присъдено за първи път през 2012 година.

Наградата е единствената, която се връчва след гласуване изцяло онлайн. Призът е част от кампанията в Националния конкурс “Най-зелените компании в България”, който през 2020 се провежда за 10-та поредна година.

Прочети още: Търси се “Зелена личност 2020”

Започва десетото издание на Зелените Оскари

Започва десетото издание на Зелените Оскари
Националния конкурс “Най-зелените компании в България 2020” предизвиква отговорните бизнеси в необичайна година като 2020, в която отбелязва и своя 10-ти юбилей.

Надпреварата е предназначена за компаниите, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.

Конкурсът е уникален за България, дори и в година като настоящата, той отчита постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии.

Прочети още: Започва десетото издание на Зелените Оскари

6 съвета за по-успешна публичната комуникация #AfterCovid

6 съвета за по-успешна публичната комуникация #AfterCovid
Ето, че “новото нормално” след появата на COVID-19 ни промени! Настани се удобно и ни принуди да се съобразяваме с него. Внимаваме с кого и как общуваме, провокирани сме да станем по-гъвкави и по-задълбочени в общуването. Чувствителността е опъната като струна и всяка дума сякаш е по-тежка. Бизнесът е изправен пред много предизвикателства и преформатирането на общуването е едно от тях. Свикваме да работим от разстояние, да правим събития, конференции и семинари от разстояние, да бъдем екип от разстояние.  В същото време брандовете имат нужда повече от всякога да бъдат по-близки до своите потребители.

Повечето рекламни кампании и комуникации се измениха, възприемайки социален тон. Промяната започна с активното споделяне на лозунга #ОстаниСиВкъщи, продължи със #ЗаедноЩеСеСправим, а днес вече живеем “новото нормално”.

Прочети още: 6 съвета за по-успешна публичната комуникация #AfterCovid

„Пирогов“ въвежда иновативен и щадящ метод за лечение на деца

„Пирогов“ въвежда иновативен и щадящ метод за лечение на деца
Първите урологични лапароскопски интервенции на малки деца у нас ще бъдат извършени от д-р Емил Атанасов с участието на екип медици от Швейцария

МБАЛСМ “Н. И. Пирогов” въвежда иновативен и щадящ лапароскопски метод за лечение на деца. Toй ще бъде в помощ на малките пациенти с урологични заболявания. Иновацията е лична и професионална мисия на д-р Емил Атанасов, който е част от екипа на единствената Клиника по детска урология в България - в „Пирогов". Д-р Атанасов ще извърши първите такива лапароскопски урологични операции в България при толкова малки пациенти. По негова покана за участие в интервенциите на днес и утре (13 и 14 август) в България пристигат и световноизвестните медици от Швейцария проф. Рита Гобе и доц. Лука Мазоне.

Прочети още: „Пирогов“ въвежда иновативен и щадящ метод за лечение на деца

Проучване: Колко страшно е 5G за българските интернет потребители?

Проучване: Колко страшно е 5G за българските интернет потребители?
Neticle изследва тема, която разпали страстите, във време, когато обстоятелствата и без това са много различни от обичайните.

Една от най-противоречивите теми през последните месеци беше разполагането на 5G мрежи в цяла Европа. Това важи особено за България, където миналия ноември бе обявено, че мобилната мрежа от пето поколение ще бъде налична в страната до средата на 2020 г. Това обаче не се осъществи: според доклад на Европейската комисия през юни България все още не е приключила необходимите оферти и всъщност по индекса за навлизането на цифровите технологии в икономиката и обществото (DESI) е на последно място сред държавите-членки на ЕС.

Прочети още: Проучване: Колко страшно е 5G за българските интернет потребители?

Реклама

Още новини:

Още анализи: