Заради Brexit: EasyJet създава нова авиолиния в Австрия

Заради Brexit: EasyJet създава нова авиолиния в Австрия

EasyJet ще създаде нова авиолиния, която ще бъде базирана във Виена и ще предпази възможността на компанията да изпълнява маршрути в рамките на Европейския съюз в случай, че Великобритания не постигне нужните споразумения с блока.

Прочети още: Заради Brexit: EasyJet създава нова авиолиния в Австрия

10 горещи дигитални маркетингови стратегии

10 горещи дигитални маркетингови стратегии

Резултатите, постигнати в социалните медии са решаващи за успеха на дигиталната маркетингова стратегия на всяка компания. Въпреки това, бизнеси от всякакъв вид и размери си позволяват да не използват този инструмент в пълните му възможности. Въпреки че броят на "последванията", "харесванията" и "споделянията" все още е важен, доверието към марката е много повече от това. Днес социалните медии изискват уникален набор от умения, чрез които търговците трябва да разбират напълно нуждите на своите клиенти. Ето и 10 стратегии за маркетинг в социални медии, които ще са ви от полза, независимо дали сте млад предприемач или добре утвърдена компания.

Прочети още: 10 горещи дигитални маркетингови стратегии

Как да измервате ефективността на дигиталната си кампания?

Как да измервате ефективността на дигиталната си кампания?

С нарастващото влияние на различни кампании в социалните медии, маркетинг експертите са изправени пред труднастта да измерят представянето на продуктите си спрямо лавината от конкурентни реклами. Посочените нива са ключови за успешно измерване на представянето и оценяване на влиянието, което рекламната ви стратегия има върху преследването на различните цели на компанията, като всяко от тях може да бъде измерено в цифри.

Прочети още: Как да измервате ефективността на дигиталната си кампания?

Louis Vuitton ще се изправи срещу Apple при луксозните умни часовници

Louis Vuitton ще се изправи срещу Apple при луксозните умни часовници

Мултинационалният конгломерат LVMH възнамерява да се обърне към своя бранд Louis Vuitton за помощ в борбата срещу Apple Watch на пазара за умни часовници. Според информация от Bloomberg Louis Vuitton ще направи това с модела Tambour Horizon, който е създаден на базата на механичната серия Tambour и ще предлага информация за полети и пътеводители за седем дестинации. Цената на устройството стартира от 2450 долара и според изявление на LV ще е първият умен часовник с Android Wear, който ще може да работи в Китай.

Прочети още: Louis Vuitton ще се изправи срещу Apple при луксозните умни часовници

7 китайски компании в топ 10 при смартфоните

7 китайски компании в топ 10 при смартфоните

През последните години ставаме свидетели на все по-бърз растеж на китайските производители на смартфони. Познати преди време с евтините си и често некачествени предложения, от няколко години тези компании представят все по-добри устройства и дори успешно атакуват премиум сегмента. По-достъпните цени ги правят популярни на пазари с по-ниска покупателна способност, а сериозните продажби в по-многолюдни страни като Китай и Индия осигуряват на производителите им сериозен пазарен дял, дори и да са малко познати на западните пазари.

Прочети още: 7 китайски компании в топ 10 при смартфоните

Учени откриха, че най-голямата луна на Сатурн е подходяща за човешка колония

Учени откриха, че най-голямата луна на Сатурн е подходяща за човешка колония

Сатурн освен с размерите си и уникалната система от пръстени провокира интереса на учените и заради своите спътници, които са повече от 60 на брой. Титан е името на най-голямата луна на втората по големина планета в Слънчевата система, която крие доста загадки. NASA вярват, че това е едно от малките места в галактиката, което е подходящо за човешка мисия след Марс. Разбира се това поставя въпроса възможно ли е в действителност астронавти да оцелеят на повърхността на Титан?

Прочети още: Учени откриха, че най-голямата луна на Сатурн е подходяща за човешка колония

Корейци строят най-голямата плаваща ротационна соларна централа

Корейци строят най-голямата плаваща ротационна соларна централа

Република Корея скоро може да се прочуе с най-голямата ротационна слънчева инсталация в света.

Solkiss, южнокорейски разработчик на системи за слънчева енергия, планира да инсталира фотоволтаичен масив с капацитет 2,67 мегавата в язовира Деоку. Солараната централа не просто ще плава - тя ще се върти, за да следва движението на слънцето през целия ден.

Прочети още: Корейци строят най-голямата плаваща ротационна соларна централа

Реклама

Още новини:

Още анализи: