Решението на демографската криза

Решението на демографската криза
Знаете ли кой е единственият български град с настина значим (над 3%) ръст на населението през 2018 г. в сравнение с 2017 г.?
 
Крумовград, разбира се: +146 души за една година! 

А тепърва започва процесът на връщане на хора там...
 
Сега разбрахте ли какво е нужно на западналите ни региони, за да има живот в тях? 

Прочети още: Решението на демографската криза

Европейската банка, която ще разруши системата

Европейската банка, която ще разруши системата
Смятам, че обща европейска климатична банка по примера на Макрон ще доведе до допълнително изкривяване на енергийните пазари и дестабилизация на финансовата система в Европа.
 
Какво ще представлява една такава наднационална банкова институция? Отговорът е класически - тя ще събира парите на данъкоплатците (бизнес и граждани) и избирателно ще финансира проекти в сферата на енергетиката. Забърква се поредната рецепта, в която централизиран орган трябва да мисли вместо инвеститорите (пазара).

Прочети още: Европейската банка, която ще разруши системата

Примитивните оправдания за апатаментгейт

Примитивните оправдания за апатаментгейт
Мислейки си за апартаментгейт ми стана смешно, но и тъжно за скудоумието и елементарността на управниците. И кражбите и оправднията им са елементарни. В развитите страни, като попиташ един политик откъде са му парите - те отговарят от инвестиции.

Ама нашите примитиви национализираха и съсипаха фондовата борса, защото са късогледи и глупави. Е, сега измисляйте кумове със широки сърца, заеми от тъщи, баби и роднини. :) Само че тази рехава кошница лесно се разплита и после идва рев и плач безутешен.

Прочети още: Примитивните оправдания за апатаментгейт

Злодеят Асанж

Злодеят Асанж
Обявеният за един от най-големите злодеи на нашето време Джулиан Асандж беше арестуван и осъден във Великобритания ... предполагам ще последва бърза екстрадиция в САЩ, затвор и може би... нелеп "инцидент".

Всъщност този "злодей", чрез Уикилийкс, показа на целия свят доказателства за редица безмерните безумия, на които е способен държавният апарат, военнопромишленият комплекс, службите и тн. ... Процеси и събития, които за не малко хора не са тайна, но видяни в официални документи и снимки са много ценни ...

Прочети още: Злодеят Асанж

Ах, летете ескадрони на властта!

Ах, летете ескадрони на властта!

Искам да поздравя Цветан Цветанов, Цецка Цачева и всички други смели мъже и жени, дръзнали да декларират сделките си на по-ниска стойност и спестили ДДС и общински данъци за десетки хиляди!

Евалата хора!

И аз не искам да плащам данъци, защото не съм участвал в договарянето на сделката относно тях.
Родил съм се със задължението да плащам процент от това което изкарам и с безсилието да договаря този процент.

Прочети още: Ах, летете ескадрони на властта!

Защо не е справедливо Цветанов да подава оставка

Защо не е справедливо Цветанов да подава оставка
Не зная дали е справедливо Цветанов да подава оставка.

Не виждам какво ще работи този човек, ако не е депутат. В крайна сметка последните 15 години се е занимавал само с партийна и политическа дейност. А и да си кажем честно, преди това не е имал кой знае какви умения.

Прочети още: Защо не е справедливо Цветанов да подава оставка

Една къща от карти се срути

Една къща от карти се срути
Излезе обобщението от доклада на независимия прокурор Робърт Мълър. След безкрайно разследване на стойност десетки милиони долари, констатацията е, че няма данни президентът Тръмп да е договарял руска подкрепа за предизборната си кампания и изборната си победа.

Една къща от карти се срути.

Прочети още: Една къща от карти се срути

Реклама

Още анализи:

Още новини: